Пусто е небето.
Облакът е сам.
Зимно слънце свети
със неонов плам.
Греят, но не топлят
ледени лъчи.
Изгревът е вопъл,
залезът мълчи...
Гасне с тиха горест
слънчевата свещ.
Пак сънува пролет
с приливен копнеж...
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados