18 feb 2019, 9:15

Зимно вълшебство 

  Poesía » Otra
406 1 11

Светло е,

сякаш в картина надничам.

Слънчево,

както най-много зиме обичам.

 

Скрежко

превръща се във капчук.

Бистър,

денят ми отново е тук.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??