6 ago 2005, 13:00

Златен танц 

  Poesía
1346 0 0

 

 

Танц на вятъра понася

във вълшебен кръг златните,

но тежки есенни листа.

Те блъскат се, звънят,

засипват със златни прашинки

калната майка земя

и в своя пагубен копнеж  за полет

те падат грохотно

от своя невъзможен порив.

© Деси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??