Aug 6, 2005, 1:00 PM

Златен танц 

  Poetry
1356 0 0

 

 

Танц на вятъра понася

във вълшебен кръг златните,

но тежки есенни листа.

Те блъскат се, звънят,

засипват със златни прашинки

калната майка земя

и в своя пагубен копнеж  за полет

те падат грохотно

от своя невъзможен порив.

© Деси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??