7 ago 2008, 11:10

Злобата 

  Poesía
1282 0 3

             Пълни са отново очите с тъга;

             яд ни е,че я няма любовта.

             Че другият по-добре от теб живее

              и с пълен глас любима песен пее.

 

              Присвиваш поглед с ехидната усмивка,

              показваш друга, по-добра обвивка.

              А в теб омразата бързичко нахлува

               и с пълна сила тя започва да бушува.

 

               Радваш на ужким,а в сърцето - злоба.

               Чудиш се каква е таз прокоба.

               Ти да страдаш, друг да е щастлив,

               защо от теб той е по-красив.

 

                Нещастие, липса на късмет, ще кажеш.

                 Защо се опитваш друга личност да покажеш?

                 Нима ний вече сами не се убихме?

                  Нима доброто у човека не открихме??

              

© Брияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??