4 jul 2009, 12:24

Змейова горест 

  Poesía
551 0 15

Змейова горест

 

Змеица излита,
изгаря мечтите,
сбогува се със своя змей.
Къде ли полита?
Къде ли ще скита?
Да попита той не смей.

 

Змей плаче, змей страда,
ще даде награда
на този, който я върне.
Раздяла такава
не се пожелава.
По кой ли път да тръгне?

 

03.07.09 г.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??