4 июл. 2009 г., 12:24

Змейова горест 

  Поэзия
557 0 15

Змейова горест

 

Змеица излита,
изгаря мечтите,
сбогува се със своя змей.
Къде ли полита?
Къде ли ще скита?
Да попита той не смей.

 

Змей плаче, змей страда,
ще даде награда
на този, който я върне.
Раздяла такава
не се пожелава.
По кой ли път да тръгне?

 

03.07.09 г.

© Весислава Савова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??