29 ene 2010, 10:49

Знаех 

  Poesía » Versos blancos
661 0 2

   Знаех, ще те срещна

   и не обикнах друга.

   Защо да губя време,

   нали била си винаги в мене.

 

   Сънувах те...

   Знам как да те целуна,

   знам как да те прегърна

   и колко да сме слети.

 

   Навярно крачил съм до тебе

   в друг живот и друго време -

   час подир час, ден подир ден -

   преди да те открия.

 

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??