Знаех, ще те срещна
и не обикнах друга.
Защо да губя време,
нали била си винаги в мене.
Сънувах те...
Знам как да те целуна,
знам как да те прегърна
и колко да сме слети.
Навярно крачил съм до тебе
в друг живот и друго време -
час подир час, ден подир ден -
преди да те открия.
© Иван Иванов Все права защищены