11 nov 2008, 16:48

Знаем се 

  Poesía
804 0 23


Спри с тези глупави фрази.
Стига фантазии.
Погледни в огледалото.
И без номера. Знаем се.
Миг ще е. Кратък.
После - догаряне.
Въгленчета - остатъци
от играта на вяра.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??