Nov 11, 2008, 4:48 PM

Знаем се 

  Poetry
805 0 23


Спри с тези глупави фрази.
Стига фантазии.
Погледни в огледалото.
И без номера. Знаем се.
Миг ще е. Кратък.
После - догаряне.
Въгленчета - остатъци
от играта на вяра.

© Иванка Гичева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??