10 ene 2021, 11:35

Знаеш... 

  Poesía » Otra
407 0 3

Знаеш: Обичам те!

Зная - не ти е потребно.

Този кошмар

не води към Рая.

Само зациклихме

тъй необмислено

в болка и недоверие.

Все се опитвах

да се измъкна

от твоя обсег,

но стискаше яростно.

Свит на кълбо,

заключил сърцето си,

нито ми даваше,

нито ме пускаше.

В тази бетонност

стигнахме дъното.

Ще се намразим ли?!

Ще пия за Нея!

Нека е читава,

нека е умна!

Аз съм обречена,

скитам в безлюдност

в дрипи, окаяна...

Тъй се наказва

обич ненужна.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??