21 feb 2007, 11:11

ЗНАЕШ ЛИ... 

  Poesía
489 0 5

 

На...

 

(рубая)

 

Знаеш ли? Обикнах те, моя Мила,

не понеже мечтая за твоите очи, коси като свила.

А само защото ти си такава и аз съм такъв.

Повярвай ми, затова обикнах те, Мила!

© Вили Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??