Feb 21, 2007, 11:11 AM

ЗНАЕШ ЛИ... 

  Poetry
516 0 5

 

На...

 

(рубая)

 

Знаеш ли? Обикнах те, моя Мила,

не понеже мечтая за твоите очи, коси като свила.

А само защото ти си такава и аз съм такъв.

Повярвай ми, затова обикнах те, Мила!

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??