18 ene 2016, 17:36

Знам 

  Poesía » De amor
376 0 0

Знам, че ще те имам, но няма да те притежавам
Знам, че ще те обичам, но няма да те задушавам.
Знам, че ще те пазя, но няма да те ограничавам.
Знам, че ти все още не подозираш, но аз те обожавам.

 

Знам, че ще те слушам и няма да ти се налагам.
Знам, че ще те подкрепям и няма да се оплаквам.
Знам, че ще съм търпелива и ще те изчаквам.
Знам, че не ме познаваш, но не ще ти се натрапвам.

© Пенка Ламбева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??