18 янв. 2016 г., 17:36

Знам 

  Поэзия » Любовная
375 0 0

Знам, че ще те имам, но няма да те притежавам
Знам, че ще те обичам, но няма да те задушавам.
Знам, че ще те пазя, но няма да те ограничавам.
Знам, че ти все още не подозираш, но аз те обожавам.

 

Знам, че ще те слушам и няма да ти се налагам.
Знам, че ще те подкрепям и няма да се оплаквам.
Знам, че ще съм търпелива и ще те изчаквам.
Знам, че не ме познаваш, но не ще ти се натрапвам.

© Пенка Ламбева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??