18.01.2016 г., 17:36 ч.

Знам 

  Поезия » Любовна
377 0 0

Знам, че ще те имам, но няма да те притежавам
Знам, че ще те обичам, но няма да те задушавам.
Знам, че ще те пазя, но няма да те ограничавам.
Знам, че ти все още не подозираш, но аз те обожавам.

 

Знам, че ще те слушам и няма да ти се налагам.
Знам, че ще те подкрепям и няма да се оплаквам.
Знам, че ще съм търпелива и ще те изчаквам.
Знам, че не ме познаваш, но не ще ти се натрапвам.

© Пенка Ламбева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??