31 oct 2010, 23:50

Знам, че искаш да те имам завинаги 

  Poesía » De amor
1247 0 18

Защо не те срещнах преди?

Сега ни е късно, кажи ми.  

Мечтаем  за пролет,

а сняг ни вали. 

Защо не те срещнах,

за да те имам.

И уж делово все те  търся,

 

Звъня.

 

Да говорим  по същество.

Да обмисляме разни глобални въпроси.

А  седим и мълчим

на поредната чаша  вино,

заръчвам    бадеми,

 

и се лъжем - взаимно.

 

Има еротика между нас.

Но немислима е тази интимност.

 

Не и тук, не и сега.

 

Прекалихме с  виното,

с  лъжите,

със  миналото,

Чиста случайност е, че погалих  ръката ти.

Тук сме за малко.

Сложи ръкавицата.

 

 Бягай  От мен.

 

Бягай, сега.

……………..

Или  остани.

Знам, че искаш да те имам.

Завинаги.

© Наталия Божилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??