31 mar 2018, 10:56

Знам къде си 

  Poesía » De amor
340 1 0

Ти си вейка

от листо куршумено.

Ти си кръстче

от среброто лъскаво...

Ти си слънце

топличко и румено.

Ти си цвете

във гората дъхаво.

 

Знам къде си!

Ти си във душата ми –

мое цвете,

В мене неоткъснато.

Ти си белег –

кичур във косата ми.

Гледам те.

В очите непрекъснато...

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??