Помня
свещите,
които
се топяха
толкова бързо...
като
броените
щастливи
мигове.
Помня очите
с цвят на море
след топъл
дъжд
и думите
неказани.
Само
не мога
да си спомня
къде
отиде
този
мъж...
© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados