Oct 30, 2009, 12:04 PM

Знам ли... 

  Poetry » White poetry
464 0 3

Помня

свещите,

които

 се топяха

толкова бързо...

като

броените

щастливи

мигове.

Помня очите

с цвят на море

след топъл

дъжд

и думите

неказани.

Само

 не мога

да си спомня

къде

 отиде

този

мъж...

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??