5 abr 2013, 11:43

Зодия Рак 

  Poesía » De amor
1233 0 4

Зодия Рак

Не може да ми стига да те няма,
не трябва и да свикваш със това,
че нашата любов е драма,
аз само съм виновен за това...

Във твоето легло не е свободно,
поканила си сънища за мен,
прегръщай ги във чувства благородни,
а всяка нощ, превръщай я във ден...

Аз също се приспивам и сънувам,
че аз и ти се сбъднахме наяве,
не искам повече да се сбогувам,
омръзна ми от щастие назаем...

Откакто те познавам, те желая,
и влюбих се във твоя благодат,
от зодия, в която все мечтая,
вървя към теб, но все назад... 

04.04.2013
Д. Антонов (diester)

© Данаил Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??