Зона земетръсна
на Е...
Чакам... Но какво –
сам сега не зная!...
Боже мой, защо
те така желая!...
Може би, че ти
бе за мен внезапно:
щастие, мечти
и Живот обратно
върнат в младостта!...
То-олкова далече!...
Страшна Пропастта
зейнала е вече...
Страшна е за нас –
как да оцелеем !...
А не зная аз
мога ли през нея
да прехвърля мост
в зона земетръсна?...
Ех, неле́п въпрос
и зададен късно!...
13.07.2021.
© Коста Качев Todos los derechos reservados
Както и да приемаме любовта, все някога сърдечните земетръси...
Лирика от високо ниво за живота и любовта!
Поздравления, Коста!