13.07.2021 г., 22:06 ч.

Зона земетръсна 

  Поезия » Любовна
293 4 2

Зона земетръсна

                                                                                на Е...

Чакам... Но какво –

сам сега не зная!...

Боже мой, защо

те така желая!...

 

Може би, че ти

бе за мен внезапно:

щастие, мечти

и Живот обратно

върнат в младостта!...

 

То-олкова далече!...

 

Страшна Пропастта

зейнала е вече...

 

Страшна е за нас –

как да оцелеем !...

 

А не зная аз

мога ли през нея

да прехвърля  мост

в зона земетръсна?...

 

Ех, неле́п въпрос

и зададен късно!...

 

13.07.2021.

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Няма точни прогнози за земетръсите!
    Както и да приемаме любовта, все някога сърдечните земетръси...
    Лирика от високо ниво за живота и любовта!
    Поздравления, Коста!
  • Колко много казват тези къси, задъхани стихове!😃 Браво, Коста!☀️
Предложения
: ??:??