21 jun 2007, 11:07

Зора 

  Poesía » De amor
618 0 4
Търсиш ме в тъмнината,
ослушваш се за моя глас,
питаш сутринта зората,
минах ли през нея аз.
Но тя отмина и не отговори,
безмълвна беше тя.
Защо, какво й стори?
Не я нарече с името ЗОРА.

© Анжела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??