21 июн. 2007 г., 11:07

Зора 

  Поэзия » Любовная
615 0 4
Търсиш ме в тъмнината,
ослушваш се за моя глас,
питаш сутринта зората,
минах ли през нея аз.
Но тя отмина и не отговори,
безмълвна беше тя.
Защо, какво й стори?
Не я нарече с името ЗОРА.

© Анжела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??