Jun 21, 2007, 11:07 AM

Зора 

  Poetry » Love
616 0 4
Търсиш ме в тъмнината,
ослушваш се за моя глас,
питаш сутринта зората,
минах ли през нея аз.
Но тя отмина и не отговори,
безмълвна беше тя.
Защо, какво й стори?
Не я нарече с името ЗОРА.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??