20 oct 2010, 9:47

Зорница 

  Poesía » De amor
800 0 11

Протегни ръка 
и ме стигни -
виж, 
тук съм, 
близо до луната,
изглеждам 
като другите звезди,
а казват, 
че се виждам 
от Земята.
Ти знаеш, 
че съм твоята звезда -
до изгрева 
измръзнала те чакам,
сълзите ми 
са есенна слана,
света покрила, 
тиха 
и изплакана.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??