18 may 2008, 19:56

Зов за Любов 

  Poesía
613 0 8
Знаеш ли, как искам
в прегръдките ти да заспя?
Знаеш ли, как искам
устните ти да докосна?
Знаеш ли, как искам
целувките ти да усетя?

Само, ако знаеш, как копнея
с ръка лицето ми да погалиш?
Само, ако знаеш, как желая
в косите ми ръка да заровиш
и нежно да прошепнеш:
"Обичам те."

© Вили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??