24 jun 2007, 6:45

Звезда 

  Poesía
509 0 1
Небе, осеяно с звезди,
блещукат те една въз друга,
красиви, всичките, са те,
коя от тях си ти, дете?

Звезди, звезди, безброй звезди,
не искаш ли една от тях да бъдеш ти?
Но не най-важно е да си звезда,
а да притежаваш ти добра душа!

С добра душа постигат се успехи,
в приятелството, в любовта,
и нека всеки се помъчи
да бъде най-ярката ЗВЕЗДА!

© Васко Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??