21 dic 2011, 8:37

Звезда 

  Poesía » De amor
494 0 9

"А що е нощ и що е ден"? -

припомням Дебелянов стих.

Дали денят е възроден 

или е звезден купол тих -

безсънието ще гаси

в зори една подир една

в очакване да ме спаси

с усмивка твоята звезда.

© Иван Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??