21.12.2011 г., 8:37 ч.

Звезда 

  Поезия » Любовна
510 0 9

"А що е нощ и що е ден"? -

припомням Дебелянов стих.

Дали денят е възроден 

или е звезден купол тих -

безсънието ще гаси

в зори една подир една

в очакване да ме спаси

с усмивка твоята звезда.

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??