25 nov 2011, 10:43

Звезда 

  Poesía » De amor
393 0 1

Желая за теб всичко това

защото си моята малка звезда

да имаш това за което мечта

да имаш своята детска игра

 

Желая ти време в което игрите царят

желая ти време в което мечтите цъфтят

желая ти време в което можеш сама

да разбереш че това не е само игра

 

че всички ние се борим със своята тъмна страна

че във всяка наша шега

има и по малко тъга

че човек е отговорен за свойте дела

и че хората се молят за малки чудеса

 

Чудеса като тези от твоя мечта

чудеса като тези на любовта

чудеса за които като малки деца

сме си мислели че са реалността

 

но за сега това е само игра

а ти малка звезда продължи

да играеш тази детска игра

и само така ти ще можеш сама

да осмислиш цялата тази тъга

© Георги Вълчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Имаш прекалено много повторения.По този начин стиха ти губи смисъл и не звучи добре.Чисто приятелски те насочвам да избереш опорната си точка в дадена творба и спрямо нея да изграждаш останалия текст, избягвай всякакво ненужно повторение.Така няма да се получават безсмислици.Поздрав все пак за труда и старанието!
Propuestas
: ??:??