15 sept 2010, 22:28

Звезда 

  Poesía
478 1 2

Звезда

 

Не се страхувам от смъртта,

страхувам се от самотата.

Когато си отида от света,

една звезда ще ви изпратя.

 

Ще ви разкаже тя за мен

и може да се запознаем,

макар и в някой бъдещ ден,

от миналото взет назаем.

 

 

 

© Христина Радомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??