Sep 15, 2010, 10:28 PM

Звезда 

  Poetry
508 1 2

Звезда

 

Не се страхувам от смъртта,

страхувам се от самотата.

Когато си отида от света,

една звезда ще ви изпратя.

 

Ще ви разкаже тя за мен

и може да се запознаем,

макар и в някой бъдещ ден,

от миналото взет назаем.

 

 

 

© Христина Радомирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??