19 jun 2014, 23:24  

Звезда 

  Poesía » Otra
302 0 0

Самотен си сред хиляди звeзди,

защото светиш с друга светлина

и питаш се защо ли ти боли

от безразличието към чуждата съдба.

 

Сърцето ти е вечно неразбрано

и чудиш се дали ще издържи

докато бъде нявга разгадано,

че се раздава без да му тежи.

 

Самотно светиш със една надежда

да топлиш другите звезди,

докато вкупом всички се събудят

за саможертвени и светли дни.

 

И знаеш, никак не е лесно

по пътя верен да вървиш,

но сигурна съм, ще го извървиш със песен

и вяра за щастливи бъднини.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??