Устроили си бал звездите,
новината стигнала далеч –
паркинга задръстили с колите,
оформила се галавечер...
На вратата, късно се звъни –
мислят, някой закъснял "модел" :
– Но ти си Точка, тук е за звезди?!
– Аз звезда съм, само че - със гел!
Виц-миньонче, за малка усмивка
на деня, под строгата обвивка!
© Pepi Petrova Todos los derechos reservados
Интересно, на какво основание се е дала тази единица???