22 abr 2008, 10:35

Звезден миг - изричане 

  Poesía » De amor
569 0 10
Звезден миг -
изричане,
пожар,
горим.
Сблъсък велик,
вселени,
чудеса
творим.
Един към друг,
тръпнещи,
очакващи
вървим.
Сега и тук,
чувства,
щастие
градим.

© Васил Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??