22.04.2008 г., 10:35 ч.

Звезден миг - изричане 

  Поезия » Любовна
526 0 10
Звезден миг -
изричане,
пожар,
горим.
Сблъсък велик,
вселени,
чудеса
творим.
Един към друг,
тръпнещи,
очакващи
вървим.
Сега и тук,
чувства,
щастие
градим.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??