18 feb 2009, 13:58

Звезден водопад 

  Poesía » De amor
951 0 25

И е красив в небето водопадът

от звездно позлатената река,

звезди като конфети падат,

в косите ми разпръскват се сега.

Със обич ги събираш в шепи -

милиони мънички слънца,

по пътя млечен да ти светят,

докато стигнеш своята звезда.

Галактики от обич ще преминеш,

ще те докоснат лунните лъчи,

по лунната пътека ще се върнеш

до потока звезден в моите очи.

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??