20 dic 2011, 10:06

Звездичка 

  Poesía » Otra
480 0 1

Звездичка

.

Звездичка падна от небето

и попадна тя на място, над което

властваше безскрупулната тъмнина.

Ала направена бе звездичката от светлина

и щом докосна мрачната земя

и топло се засмя,

изпълни се със цвят

този тъмен, неприветлив свят.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво,Мария!!!
    Чудесен стих си сътворила!
    Светлина и прегръдка за теб!
Propuestas
: ??:??