Звездичка
.
Звездичка падна от небето
и попадна тя на място, над което
властваше безскрупулната тъмнина.
Ала направена бе звездичката от светлина
и щом докосна мрачната земя
и топло се засмя,
изпълни се със цвят
този тъмен, неприветлив свят.
© Мария Всички права запазени
Чудесен стих си сътворила!
Светлина и прегръдка за теб!