20 jun 2008, 7:09

Звездите 

  Poesía
540 1 7
В звездите са милионите години,
преминали в живота като час...
В тях е скрита тайнствена магия
и някаква малка частица от нас.


В звездите са милионите желания
с погледи, отправени нагоре...
В звездите са и хорските признания
на чувствата, на мислите, за хората.


В звездите има по малко от всички,
напомнят ни толкова много неща,
за някого, когото сме обичали
в сбъднат миг от падаща звезда.

© Ирен Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??