18 sept 2016, 15:27

Звездите ме питат 

  Poesía
240 0 1

Тези звезди нещо ме питат. 

Опасно мигат с очи. 

Облакът ръси сълзи, 

Събирам ги в плик. 

 

Мъглата пълзи, като опасна змия. 

Не те виждам. Чувам само вик. 

 

Слънцето усмивка скри. 

Пак ще вали. 

Наоколо пламват любовни искри. 

Ще дойдеш,  нали? 

"Звездите ме питат. 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??