Звезди, звезди! Видиш ли ги,
чувстваш се щастлив.
Защо? Защото те са
най-красивото в нощното небе.
Наред с луната, те запълват
тъмнината,
осветяват твоя път
към светлината.
Те виждат всичко -
и добро, и зло.
Те знаят всичко,
но не казват нищо.
Звезди, звезди!
Не бих ви сменила
за нищо на света.
© Михаела Todos los derechos reservados