6.10.2008 г., 6:23 ч.

Звездно небе 

  Поезия
634 0 2

Звезди, звезди! Видиш ли ги,

чувстваш се щастлив.

Защо? Защото те са

най-красивото в нощното небе.

 

Наред с луната, те запълват

 тъмнината,

осветяват твоя път

към светлината.

 

Те виждат всичко -

и добро, и зло.

Те знаят всичко,

но не казват нищо.

 

Звезди, звезди!

Не бих ви сменила

за нищо на света.

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??