25 ago 2021, 18:13

Звездно вино 

  Poesía » De amor
435 0 1

Тялото ми - риба, огън ми очите.

Поривът ми силен - иска и не пита.

Устни ми печати, гръд ти е хартия.

Звездно винО златно Месечинко пие.

Ти си самодива, аз съм ти следите.

Тялото ми - риба, огън ми очите. 

 

Nicky

© Николай Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Интересно
    Само рибата не знам как да я впиша, но се надявам ти да знаеш
Propuestas
: ??:??