25.08.2021 г., 18:13 ч.

Звездно вино 

  Поезия » Любовна
434 0 1

Тялото ми - риба, огън ми очите.

Поривът ми силен - иска и не пита.

Устни ми печати, гръд ти е хартия.

Звездно винО златно Месечинко пие.

Ти си самодива, аз съм ти следите.

Тялото ми - риба, огън ми очите. 

 

Nicky

© Николай Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересно
    Само рибата не знам как да я впиша, но се надявам ти да знаеш
Предложения
: ??:??