13 nov 2011, 1:56

Звездопад 

  Poesía » Otra
645 0 2

Ако ли

в звездопада

от мечти

ме срещнеш

нейде ти,

с нежност

устни целуни

и повече

не се върни.

 

Ако ли

в звездопада

се яви

приказка,

се обърни

и нежно

ме хвани.

От нежност,

казват,

не боли.

 

Ако ли

в звездопада

съм раним,

нека себе си

виним.

В звездопада

от мечти

грее вечно

слънцето,

нали?

© Денис Метев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??