Ако ли
в звездопада
от мечти
ме срещнеш
нейде ти,
с нежност
устни целуни
и повече
не се върни.
Ако ли
в звездопада
се яви
приказка,
се обърни
и нежно
ме хвани.
От нежност,
казват,
не боли.
Ако ли
в звездопада
съм раним,
нека себе си
виним.
В звездопада
от мечти
грее вечно
слънцето,
нали?
© Денис Метев Всички права запазени
в звездопада
от мечти
ме срещнеш
нейде ти,
с нежност
устни целуни
и повече
не се върни."
Малък си, а кипиш от чувства!